Austraalia riigikood 61

Riigi koodid
Austraalia
+61 / AU / AUS
Kohalik aeg
Austraalia
Rahvaarv
Austraalia
24 992 369
Hädaabi telefoninumber
Austraalia
000
Riigi kõnekood: +61
E.164 (riigikood): 61
Hädaabi telefoninumber: 000
Kapital: Canberra
Keel: Inglise
Valuta: Austraalia dollar (AUD)
2-kohaline ISO: AU
3-KOGiline ISO: AUS
Kohalik aeg: 19:16
Rahvaarv: 24 992 369
Maa-ala: 7 686 850 KM2
Levinumad küsimused
Mis riigi kood on 61?
Riigi kood +61?
Austraalia Valimiskood
Austraalia Telefoni kood

Austraalia riikide koodid

Austraalias on kolm erinevat riigikoodi, üks neist on numbriline riigikood +61, mille valite enne telefoninumbrit, kui helistate välismaalt Austraalias asuvale telefoninumbrile. Ülejäänud kaks on ISO-koodid AU ja AUS.

Kuidas Austraalias telefoninumbrile helistada

Austraalia riigikood on 61. Kui helistate Austraaliasse välismaalt, peate kirjutama kas plussmärgi (+) või kaks nulli (00), millele järgneb riigikood (+61 või 0061).
Meil on 680 telefoninumbrid alates 56 erinevates Austraalia piirkondades, mis on salvestatud meie andmebaasi.

Hädaolukorras

Austraalias on sama hädaabinumber (000) politseile, tuletõrjele ja kiirabile.

Kohalik aeg ja muud üksikasjad

Kohalik aeg varieerub sõltuvalt teie asukohast Austraalias. Selle põhjuseks on asjaolu, et Austraalias on 12 erinevat ajavööndit. Allolev tabel näitab, mis kell on igas eraldi ajavööndis.
Austraalia maa-ala on 7 686 850 KM2, mis on asustatud 24 992 369 kodanikud *2021-08-16.

Asukoht Kohalik aeg/kell
Antarctica / Macquarie19:16
Australia / Adelaide18:46
Australia / Brisbane18:16
Australia / Broken Hill18:46
Australia / Darwin17:46
Australia / Eucla17:01
Australia / Hobart19:16
Australia / Lindeman18:16
Australia / Lord Howe19:16
Australia / Melbourne19:16
Australia / Perth16:16
Australia / Sydney19:16
Näita kõike