Australian maakoodi 61

Maakoodit
Australia
+61 / AU / AUS
Paikallinen aika
Australia
Väestö
Australia
24 992 369
Hätänumero
Australia
000
Maanumero: +61
E.164 (maakoodi): 61
Hätänumero: 000
Iso alkukirjain: Canberra
Kieli: Englanti
Valuta: Australian dollari (AUD)
2-NUMEROINEN ISO: AU
3-NUMEROINEN ISO: AUS
Paikallinen aika: 00:18
Väestö: 24 992 369
Maa-alue: 7 686 850 KM2
Yleisimmät kysymykset
Mikä maakoodi on 61?
Maatunnus +61?
Australia Suuntakoodi
Australia Puhelinkoodi

Australian maakoodit

Australiassa on kolme erilaista maatunnusta, joista yksi on numeerinen maatunnus +61, johon soitat ennen puhelinnumeroa, kun soitat ulkomailta Australiassa olevaan puhelinnumeroon. Kaksi muuta ovat ISO-koodeja AU ja AUS.

Kuinka soittaa puhelinnumeroon Australiassa

Australian maatunnus on 61. Jos soitat Australiaan ulkomailta, sinun on kirjoitettava joko plusmerkki (+) tai kaksi nollaa (00) ja sen jälkeen maakoodi (+61 tai 0061).
Meillä on 670 puhelinnumerot osoitteesta 56 eri alueet Australiassa tallennettuna tietokantaamme.

Hätätilanteessa

Australiassa on sama hätänumero (000) poliisille, palokunnalle ja ambulanssille.

Paikallinen aika ja muut tiedot

Paikallinen aika vaihtelee sen mukaan, missä Australiassa olet. Tämä johtuu siitä, että Australiassa on yli 12 eri aikavyöhykettä. Alla oleva taulukko näyttää kellonajan kullakin eri aikavyöhykkeellä.
Australian maa-alue on 7 686 850 KM2, jonka asuttavat 24 992 369 kansalaisia *2021-08-16.

Sijainti Paikallinen aika/kello
Antarctica / Macquarie00:18
Australia / Adelaide23:48
Australia / Brisbane00:18
Australia / Broken Hill23:48
Australia / Darwin23:48
Australia / Eucla23:03
Australia / Hobart00:18
Australia / Lindeman00:18
Australia / Lord Howe00:48
Australia / Melbourne00:18
Australia / Perth22:18
Australia / Sydney00:18
Näytä kaikki