Avustralya Ülke Kodu 61

Ülke Kodları
Avustralya
+61 / AU / AUS
Yerel zaman
Avustralya
Nüfus
Avustralya
24 992 369
Acil telefon numarası
Avustralya
000
Ülke Telefon Kodu: +61
E.164 (Ülke Kodu): 61
Acil telefon numarası: 000
Başkent: Kanberra
Dilim: Ingilizce
Valuta: Avustralya Doları (AUD)
2 haneli ISO: AU
3 haneli ISO: AUS
Yerel zaman: 06:06
Nüfus: 24 992 369
Arazi alanı: 7 686 850 KM2
En yaygın sorular
hangi ülke kodu 61?
Ülke kodu +61?
Avustralya Telefon kodu
Avustralya telefon kodu

Avustralya ülke kodları

Avustralya'nın üç farklı ülke kodu vardır, bunlardan biri yurtdışından Avustralya'da bir telefon numarasını aradığınızda telefon numarasının önüne çevirdiğiniz sayısal ülke kodu +61'dir. Diğer ikisi ISO kodlarıdır. AU ve AUS.

Avustralya'da bir telefon numarası nasıl aranır

Avustralya'nın ülke kodu 61'dir. Avustralya'yı yurt dışından arıyorsanız, artı işareti (+) veya iki sıfır (00) ve ardından ülke kodunu (+61 veya 0061) yazmanız gerekir.
Sahibiz 676 gelen telefon numaraları 56 veritabanımızda saklanan Avustralya'daki farklı alanlar.

Acil bir durumda

Avustralya polis, itfaiye ve ambulans için aynı acil durum numarasına (000) sahiptir.

Yerel saat ve diğer ayrıntılar

Yerel saat, Avustralya'da bulunduğunuz yere göre değişir. Bunun nedeni, Avustralya'nın 12 farklı zaman dilimine uzanmasıdır. Aşağıdaki tablo, her bir ayrı saat diliminde saatin kaç olduğunu gösterir.
Avustralya arazi alanı 7 686 850 KM2, hangi tarafından doldurulur 24 992 369 vatandaşlar *2021-08-16.

Konum Yerel saat/saat
Antarctica / Macquarie06:06
Australia / Adelaide05:36
Australia / Brisbane05:06
Australia / Broken Hill05:36
Australia / Darwin04:36
Australia / Eucla03:51
Australia / Hobart06:06
Australia / Lindeman05:06
Australia / Lord Howe06:06
Australia / Melbourne06:06
Australia / Perth03:06
Australia / Sydney06:06
Hepsini Göster ↓