Venemaa riigikood 7

Riigi koodid
Venemaa
+7 / RU / RUS
Kohalik aeg
Venemaa
Rahvaarv
Venemaa
144 478 050
Hädaabi telefoninumber
Venemaa
102
Riigi kõnekood: +7
E.164 (riigikood): 7
Hädaabi telefoninumber: 102
Kapital: Moskva
Keel: Vene keel
Valuta: Vene rubla (RUB)
2-kohaline ISO: RU
3-KOGiline ISO: RUS
Kohalik aeg: 09:01
Rahvaarv: 144 478 050
Maa-ala: 17 100 000 KM2
Levinumad küsimused
Mis riigi kood on 7?
Riigi kood +7?
Venemaa Valimiskood
Venemaa Telefoni kood

Venemaa riikide koodid

Venemaal on kolm erinevat riigikoodi, üks neist on numbriline riigikood +7, mille valite enne telefoninumbrit, kui helistate välismaalt Venemaal asuvale telefoninumbrile. Ülejäänud kaks on ISO-koodid RU ja RUS.

Kuidas helistada telefoninumbrile Venemaal

Venemaa riigikood on 7. Kui helistate Venemaale välismaalt, peate kirjutama kas plussmärgi (+) või kaks nulli (00), millele järgneb riigikood (+7 või 007).
Meil on 143 telefoninumbrid alates 9 erinevates Venemaa piirkondades, mis on salvestatud meie andmebaasi.

Hädaolukorras

Venemaal on olenevalt hädaabi tüübist erinevad hädaabinumbrid. Politseile helistage numbril 102, tuletõrjele 101 ja kiirabile 103.

Kohalik aeg ja muud üksikasjad

Kohalik aeg varieerub sõltuvalt teie asukohast Venemaal. Selle põhjuseks on asjaolu, et Venemaal on üle 26 erineva ajavööndi. Allolev tabel näitab, mis kell on igas eraldi ajavööndis.
Venemaa maa-ala on 17 100 000 KM2, mis on asustatud 144 478 050 kodanikud *2021-08-16.

Asukoht Kohalik aeg/kell
Asia / Anadyr18:01
Asia / Barnaul13:01
Asia / Chita15:01
Asia / Irkutsk14:01
Asia / Kamchatka18:01
Asia / Khandyga15:01
Asia / Krasnoyarsk13:01
Asia / Magadan17:01
Asia / Novokuznetsk13:01
Asia / Novosibirsk13:01
Asia / Omsk12:01
Asia / Sakhalin17:01
Asia / Srednekolymsk17:01
Asia / Tomsk13:01
Asia / Ust-Nera16:01
Asia / Vladivostok16:01
Asia / Yakutsk15:01
Asia / Yekaterinburg11:01
Europe / Astrakhan10:01
Europe / Kaliningrad08:01
Europe / Kirov09:01
Europe / Moscow09:01
Europe / Samara10:01
Europe / Saratov10:01
Europe / Ulyanovsk10:01
Europe / Volgograd09:01
Näita kõike