Rusya Ülke Kodu 7

Ülke Kodları
Rusya
+7 / RU / RUS
Yerel zaman
Rusya
Nüfus
Rusya
144 478 050
Acil telefon numarası
Rusya
102
Ülke Telefon Kodu: +7
E.164 (Ülke Kodu): 7
Acil telefon numarası: 102
Başkent: Moskova
Dilim: Rusça
Valuta: Rus Rublesi (RUB)
2 haneli ISO: RU
3 haneli ISO: RUS
Yerel zaman: 23:08
Nüfus: 144 478 050
Arazi alanı: 17 100 000 KM2
En yaygın sorular
hangi ülke kodu 7?
Ülke kodu +7?
Rusya Telefon kodu
Rusya telefon kodu

Rusya ülke kodları

Rusya'nın üç farklı ülke kodu vardır, bunlardan biri Rusya'da yurt dışından bir telefon numarası aradığınızda telefon numarasından önce çevirdiğiniz sayısal ülke kodu +7'dir. Diğer ikisi ISO kodlarıdır. RU ve RUS.

Rusya'da bir telefon numarası nasıl aranır

Rusya'nın ülke kodu 7'dir. Rusya'yı yurt dışından arıyorsanız, artı işareti (+) veya iki sıfır (00) ve ardından ülke kodunu (+7 veya 007) yazmanız gerekir.
Sahibiz 143 gelen telefon numaraları 9 veritabanımızda saklanan Rusya'daki farklı alanlar.

Acil bir durumda

Rusya, acil durum türüne bağlı olarak farklı acil durum numaralarına sahiptir. Polis için 102'yi, itfaiye için 101'i ve ambulans için 103'ü arayın.

Yerel saat ve diğer ayrıntılar

Yerel saat, Rusya'da bulunduğunuz yere göre değişir. Bunun nedeni, Rusya'nın 26 farklı zaman dilimine uzanmasıdır. Aşağıdaki tablo, her bir ayrı saat diliminde saatin kaç olduğunu gösterir.
Rusya arazi alanı 17 100 000 KM2, hangi tarafından doldurulur 144 478 050 vatandaşlar *2021-08-16.

Konum Yerel saat/saat
Asia / Anadyr08:08
Asia / Barnaul03:08
Asia / Chita05:08
Asia / Irkutsk04:08
Asia / Kamchatka08:08
Asia / Khandyga05:08
Asia / Krasnoyarsk03:08
Asia / Magadan07:08
Asia / Novokuznetsk03:08
Asia / Novosibirsk03:08
Asia / Omsk02:08
Asia / Sakhalin07:08
Asia / Srednekolymsk07:08
Asia / Tomsk03:08
Asia / Ust-Nera06:08
Asia / Vladivostok06:08
Asia / Yakutsk05:08
Asia / Yekaterinburg01:08
Europe / Astrakhan00:08
Europe / Kaliningrad22:08
Europe / Kirov23:08
Europe / Moscow23:08
Europe / Samara00:08
Europe / Saratov00:08
Europe / Ulyanovsk00:08
Europe / Volgograd23:08
Hepsini Göster ↓