Venäjän maakoodi 7

Maakoodit
Venäjä
+7 / RU / RUS
Paikallinen aika
Venäjä
Väestö
Venäjä
144 478 050
Hätänumero
Venäjä
102
Maanumero: +7
E.164 (maakoodi): 7
Hätänumero: 102
Iso alkukirjain: Moskova
Kieli: Venäjän kieli
Valuta: Venäjän rupla (RUB)
2-NUMEROINEN ISO: RU
3-NUMEROINEN ISO: RUS
Paikallinen aika: 22:32
Väestö: 144 478 050
Maa-alue: 17 100 000 KM2
Yleisimmät kysymykset
Mikä maakoodi on 7?
Maatunnus +7?
Venäjä Suuntakoodi
Venäjä Puhelinkoodi

Venäjän maakoodit

Venäjällä on kolme eri maatunnusta, joista yksi on numeerinen maatunnus +7, johon soitat ennen puhelinnumeroa, kun soitat ulkomailta Venäjällä olevaan puhelinnumeroon. Kaksi muuta ovat ISO-koodeja RU ja RUS.

Kuinka soittaa puhelinnumeroon Venäjällä

Venäjän maakoodi on 7. Jos soitat Venäjälle ulkomailta, sinun on kirjoitettava joko plusmerkki (+) tai kaksi nollaa (00) ja sen jälkeen maakoodi (+7 tai 007).
Meillä on 143 puhelinnumerot osoitteesta 9 eri alueet Venäjällä tallennettu tietokantaamme.

Hätätilanteessa

Venäjällä on erilaisia hätänumeroita hätätilanteen tyypistä riippuen. Soita 102 poliisille, 101 palokunnalle ja 103 ambulanssille.

Paikallinen aika ja muut tiedot

Paikallinen aika vaihtelee sen mukaan, missä Venäjällä olet. Tämä johtuu siitä, että Venäjällä on yli 26 eri aikavyöhykettä. Alla oleva taulukko näyttää kellonajan kullakin eri aikavyöhykkeellä.
Venäjän maa-alue on 17 100 000 KM2, jonka asuttavat 144 478 050 kansalaisia *2021-08-16.

Sijainti Paikallinen aika/kello
Asia / Anadyr07:32
Asia / Barnaul02:32
Asia / Chita04:32
Asia / Irkutsk03:32
Asia / Kamchatka07:32
Asia / Khandyga04:32
Asia / Krasnoyarsk02:32
Asia / Magadan06:32
Asia / Novokuznetsk02:32
Asia / Novosibirsk02:32
Asia / Omsk01:32
Asia / Sakhalin06:32
Asia / Srednekolymsk06:32
Asia / Tomsk02:32
Asia / Ust-Nera05:32
Asia / Vladivostok05:32
Asia / Yakutsk04:32
Asia / Yekaterinburg00:32
Europe / Astrakhan23:32
Europe / Kaliningrad21:32
Europe / Kirov22:32
Europe / Moscow22:32
Europe / Samara23:32
Europe / Saratov23:32
Europe / Ulyanovsk23:32
Europe / Volgograd22:32
Näytä kaikki