Oroszország országkódja 7

Országkódok
Oroszország
+7 / RU / RUS
Helyi idő
Oroszország
Népesség
Oroszország
144 478 050
Sürgősségi telefonszám
Oroszország
102
Országhívó kód: +7
E.164 (országkód): 7
Sürgősségi telefonszám: 102
Főváros: Moszkva
Nyelv: Orosz
Valuta: Orosz rubel (RUB)
2 SZÁMJEGY ISO: RU
3 SZÁMJEGY ISO: RUS
Helyi idő: 17:38
Népesség: 144 478 050
Földterület: 17 100 000 KM2
A leggyakoribb kérdések
Melyik ország kódja 7?
Ország kód +7?
Oroszország Tárcsázó kód
Oroszország Telefon kód

Oroszország országkódjai

Oroszországnak három különböző országkódja van, ezek közül az egyik a numerikus országkód +7, amelyet a telefonszám előtt kell tárcsázni, ha külföldről hív egy oroszországi telefonszámot. A másik kettő az ISO-kód RU és RUS.

Hogyan hívjunk telefonszámot Oroszországban

Oroszország országkódja 7. Ha külföldről hívja Oroszországot, írjon be egy pluszjelet (+), vagy két nullát (00), majd az ország kódját (+7 vagy 007).
Nekünk van 143 telefonszámok innen 9 Oroszország különböző területei az adatbázisunkban.

Sürgős esetben

Oroszországban a vészhelyzet típusától függően különböző segélyhívó számok állnak rendelkezésre. Hívja a 102-t a rendőrséget, a 101-et a tűzoltókat és a 103-ast a mentőkért.

Helyi idő és egyéb részletek

A helyi idő attól függően változik, hogy Oroszországban hol tartózkodik. Ez annak köszönhető, hogy Oroszország 26 különböző időzónára terjed ki. Az alábbi táblázat azt mutatja, hogy mennyi az idő az egyes időzónákban.
Oroszország szárazföldi területe 17 100 000 KM2, amelyet benépesít 144 478 050 állampolgárok *2021-08-16.

Elhelyezkedés Helyi idő/óra
Asia / Anadyr02:38
Asia / Barnaul21:38
Asia / Chita23:38
Asia / Irkutsk22:38
Asia / Kamchatka02:38
Asia / Khandyga23:38
Asia / Krasnoyarsk21:38
Asia / Magadan01:38
Asia / Novokuznetsk21:38
Asia / Novosibirsk21:38
Asia / Omsk20:38
Asia / Sakhalin01:38
Asia / Srednekolymsk01:38
Asia / Tomsk21:38
Asia / Ust-Nera00:38
Asia / Vladivostok00:38
Asia / Yakutsk23:38
Asia / Yekaterinburg19:38
Europe / Astrakhan18:38
Europe / Kaliningrad16:38
Europe / Kirov17:38
Europe / Moscow17:38
Europe / Samara18:38
Europe / Saratov18:38
Europe / Ulyanovsk18:38
Europe / Volgograd17:38
Mutasd az összeset