Riigikood 1 (Ühendriigid)

Riigi koodid
Ühendriigid
+1 / US / USA
Kohalik aeg
Ühendriigid
Rahvaarv
Ühendriigid
327 167 434
Hädaabi telefoninumber
Ühendriigid
911
Riigi kõnekood: +1
E.164 (riigikood): 1
Hädaabi telefoninumber: 911
Kapital: Washington DC
Keel: Inglise
Valuta: USA dollar (USD)
2-kohaline ISO: US
3-KOGiline ISO: USA
Kohalik aeg: 17:16
Rahvaarv: 327 167 434
Maa-ala: 9 629 091 KM2

Ameerika Ühendriikide riigikoodid

Ameerika Ühendriikides on kolm erinevat riigikoodi, üks neist on numbriline riigikood +1, mille valite enne telefoninumbrit, kui helistate USA-s asuvale telefoninumbrile välismaalt. Ülejäänud kaks on ISO-koodid US ja USA.

Kuidas helistada USA-s olevale telefoninumbrile

Ameerika Ühendriikide riigikood on 1. Kui helistate USA-sse välismaalt, peate kirjutama kas plussmärgi (+) või kaks nulli (00), millele järgneb riigikood (+1 või 001).
Meil on 1080714 telefoninumbrid alates 65 Ameerika Ühendriikide erinevates piirkondades, mis on salvestatud meie andmebaasi.

Hädaolukorras

USA-l on sama hädaabinumber (911) politseile, tuletõrjele ja kiirabile.

Kohalik aeg ja muud üksikasjad

Kohalik aeg on Ameerika Ühendriikide suuruse tõttu erinev. Ameerika Ühendriigid ulatuvad üle 29 erineva ajavööndi, mistõttu oleme otsustanud kuvada alloleva tabeli, mis on seotud iga osariigi kohaliku ajaga.
The Ameerika Ühendriikide maa-ala on 9 629 091 KM2 ja elanikkond 327 167 434 kodanikud.

Location Local time / clock
America / Adak18:16
America / Anchorage19:16
America / Boise21:16
America / Chicago22:16
America / Denver21:16
America / Detroit23:16
America / Indiana / Indianapolis23:16
America / Indiana / Knox22:16
America / Indiana / Marengo23:16
America / Indiana / Petersburg23:16
America / Indiana / Tell City22:16
America / Indiana / Vevay23:16
America / Indiana / Vincennes23:16
America / Indiana / Winamac23:16
America / Juneau19:16
America / Kentucky / Louisville23:16
America / Kentucky / Monticello23:16
America / Los Angeles20:16
America / Menominee22:16
America / Metlakatla19:16
America / New York23:16
America / Nome19:16
America / North Dakota / Beulah22:16
America / North Dakota / Center22:16
America / North Dakota / New Salem22:16
America / Phoenix20:16
America / Sitka19:16
America / Yakutat19:16
Pacific / Honolulu17:16
Näita kõike