Ülke kodu 1 (Amerika Birleşik Devletleri)

Ülke Kodları
Amerika Birleşik Devletleri
+1 / US / USA
Yerel zaman
Amerika Birleşik Devletleri
Nüfus
Amerika Birleşik Devletleri
327 167 434
Acil telefon numarası
Amerika Birleşik Devletleri
911
Ülke Telefon Kodu: +1
E.164 (Ülke Kodu): 1
Acil telefon numarası: 911
Başkent: Washington DC
Dilim: Ingilizce
Valuta: Amerikan Doları (USD)
2 haneli ISO: US
3 haneli ISO: USA
Yerel zaman: 16:46
Nüfus: 327 167 434
Arazi alanı: 9 629 091 KM2

Amerika Birleşik Devletleri ülke kodları

Amerika Birleşik Devletleri'nin üç farklı ülke kodu vardır, bunlardan biri yurtdışından Amerika Birleşik Devletleri'nde bir telefon numarası aradığınızda telefon numarasının önüne çevirdiğiniz sayısal ülke kodu +1'dir. Diğer ikisi ISO kodlarıdır. US ve USA.

Amerika Birleşik Devletleri'nde bir telefon numarası nasıl aranır

Amerika Birleşik Devletleri'nin ülke kodu 1'dir. Amerika Birleşik Devletleri'ni yurt dışından arıyorsanız, artı işareti (+) veya iki sıfır (00) ve ardından ülke kodunu (+1 veya 001) yazmanız gerekir.
Sahibiz 1080714 gelen telefon numaraları 65 veritabanımızda saklanan Amerika Birleşik Devletleri'ndeki farklı alanlar.

Acil bir durumda

Amerika Birleşik Devletleri polis, itfaiye ve ambulans için aynı acil durum numarasına (911) sahiptir.

Yerel saat ve diğer ayrıntılar

Yerel saat, Amerika Birleşik Devletleri'nin büyüklüğüne göre değişir. Amerika Birleşik Devletleri 29'dan fazla farklı zaman dilimine yayılmıştır, bu nedenle aşağıda her bir eyalette yerel saatle ilgili bir tablo görüntülemeyi seçtik.
The Amerika Birleşik Devletleri bir arazi alanına sahiptir 9 629 091 KM2 ve bir nüfus 327 167 434 vatandaşlar.

Location Local time / clock
America / Adak17:46
America / Anchorage18:46
America / Boise20:46
America / Chicago21:46
America / Denver20:46
America / Detroit22:46
America / Indiana / Indianapolis22:46
America / Indiana / Knox21:46
America / Indiana / Marengo22:46
America / Indiana / Petersburg22:46
America / Indiana / Tell City21:46
America / Indiana / Vevay22:46
America / Indiana / Vincennes22:46
America / Indiana / Winamac22:46
America / Juneau18:46
America / Kentucky / Louisville22:46
America / Kentucky / Monticello22:46
America / Los Angeles19:46
America / Menominee21:46
America / Metlakatla18:46
America / New York22:46
America / Nome18:46
America / North Dakota / Beulah21:46
America / North Dakota / Center21:46
America / North Dakota / New Salem21:46
America / Phoenix19:46
America / Sitka18:46
America / Yakutat18:46
Pacific / Honolulu16:46
Hepsini Göster ↓