Maakoodi 1 (Yhdysvallat)

Maakoodit
Yhdysvallat
+1 / US / USA
Paikallinen aika
Yhdysvallat
Väestö
Yhdysvallat
327 167 434
Hätänumero
Yhdysvallat
911
Maanumero: +1
E.164 (maakoodi): 1
Hätänumero: 911
Iso alkukirjain: Washington DC
Kieli: Englanti
Valuta: USA: n dollari (USD)
2-NUMEROINEN ISO: US
3-NUMEROINEN ISO: USA
Paikallinen aika: 12:36
Väestö: 327 167 434
Maa-alue: 9 629 091 KM2

Yhdysvaltojen maakoodit

Yhdysvalloissa on kolme erilaista maakoodia, joista yksi on numeerinen maakoodi +1, joka on se, mitä valitset ennen puhelinnumeroa, kun soitat Yhdysvalloissa olevaan puhelinnumeroon ulkomailta. Kaksi muuta ovat ISO-koodeja US ja USA.

Kuinka soittaa puhelinnumeroon Yhdysvalloissa

Yhdysvaltain maakoodi on 1. Jos soitat Yhdysvaltoihin ulkomailta, sinun on kirjoitettava joko plusmerkki (+) tai kaksi nollaa (00) ja sen jälkeen sen maakoodi (+1 tai 001).
Meillä on 1080714 puhelinnumerot osoitteesta 65 eri alueet Yhdysvalloissa tallennettu tietokantaamme.

Hätätilanteessa

Yhdysvalloissa on sama hätänumero (911) poliisille, palokunnalle ja ambulanssille.

Paikallinen aika ja muut tiedot

Paikallinen aika vaihtelee Yhdysvaltojen koon mukaan. Yhdysvalloissa on yli 29 eri aikavyöhykettä, minkä vuoksi olemme päättäneet näyttää alla kunkin osavaltion paikallista aikaa koskevan taulukon.
The Yhdysvalloilla on maa-alue 9 629 091 KM2 ja asukasluku 327 167 434 kansalaisia.

Location Local time / clock
America / Adak13:36
America / Anchorage14:36
America / Boise16:36
America / Chicago17:36
America / Denver16:36
America / Detroit18:36
America / Indiana / Indianapolis18:36
America / Indiana / Knox17:36
America / Indiana / Marengo18:36
America / Indiana / Petersburg18:36
America / Indiana / Tell City17:36
America / Indiana / Vevay18:36
America / Indiana / Vincennes18:36
America / Indiana / Winamac18:36
America / Juneau14:36
America / Kentucky / Louisville18:36
America / Kentucky / Monticello18:36
America / Los Angeles15:36
America / Menominee17:36
America / Metlakatla14:36
America / New York18:36
America / Nome14:36
America / North Dakota / Beulah17:36
America / North Dakota / Center17:36
America / North Dakota / New Salem17:36
America / Phoenix15:36
America / Sitka14:36
America / Yakutat14:36
Pacific / Honolulu12:36
Näytä kaikki